aj_17 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Czy próbował ktoś wgrać bios z RADEON GECUBE 9600 XT LT (core 500/mem 250) do GIGABYTE RADEON 9550 ?? i jakie były tego efekty... z góry dzieki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivvo Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 W tym konkretnym przypadku nie testowałem, ale np zamieniałem bios Sapphire 9000 pro na ATI 9000 pro i kata zdechła, dlatego jeśli coś kombinuję to tylko z zrzuconym biosem do pliku a potem power w RaBiT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszer Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 ja na gigabyte 9550 rzucilem biosa od sapphire i chodzi bez problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Raczej nie próbuj, rdzeń nie pójdzie na 500. Poza tym po co nowy bios, lepiej edytować stary bo Gigabyte'y "nie lubią" innych biosów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solo/ng Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 zgrywasz bios gigabyte, zmieniasz zegary programem Rabit, flaszujesz i juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...