soska66 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 O drukarkach, tym bardziej laserowych, mam pojęcie mizerne. Jednak zakupić taką drukarkę muszę, i to szybko. Moje pytanie dotyczy regenracji (o której też pojęcia nie mam). Po co na Allegro sprzedają osobno tonery w butelkach. Czy można dokonać regenracji w warunkach domowych? Czy wogóle opłaca się to robić w domu? Jakie są ceny regeneracji w serwisach (bo u mnie chcą 150zł - to jest przyzwoita cena czy "sklepowa"?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 dobre pytanie!! ostatnio stałem się szczęsliwym posiadaczem laserowego samsunga 1510, i zastanawiam się co zrobić kiedy toner się skończy. czy ktoś napełniał ten model drukarki tonerem z allegro?? Na ile stron starcza jedno ładowanko?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...