yogi186 Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Za 355zł (czyli wymieniam mojego i dopłacam 65-70zł). Bo tem WDek 400BB zdrożał strasznie (405zł, wcześniej 375)i nie mam tyle kasy Ma ktos ten dysk? Jak się sprawuje? Czy nie ma problemów na UDMA33?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 ja mam ale 40GB (od 2 dni) no i dysk fajny, szybki (670MB z partycji na partycje w 64s pod win xp i jest na lozysku olejowym BTW kumpel ma BIV i jest troche cichsza od tego maxtora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Prawdą jest że dyski ostatnio bardzo podrożały, myślę że ma to związek ze zmianą warunków gwarancji od 1.10. Poczekaj jeszcze trochę z zamianą (jak możesz) bo możliwe że ceny spadną w pażdzierniku (sam rozważam zakup HDD ale za taką cenę[jeszcze w lipcu, sierpniu 40Gb różnych firm to był wydatek ~300zł teraz ~400zł] powiedziałem że nie kupię czekam :x ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Hmmmm ja mam dysk jak w podpisie, jakieś 10 dni i jest poprostu genialny :D Chodził 3 dni jako udma33 i nie było żadnych problemów :) Wim mi się ładuje bezgłośnie (!) i bardzo szybko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Hmmmm ja mam dysk jak w podpisie, jakieś 10 dni i jest poprostu genialny :D Chodził 3 dni jako udma33 i nie było żadnych problemów :) Wim mi się ładuje bezgłośnie (!) i bardzo szybko :) Nic dziwnego wszak Maxtor odziedziczył Quatuma z całym jego dobrodziejstwem a pamiętamy jakie dobre dyski robił Quantum :) Szkoda tylko że teraz ograniczają gwarancję :? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Nic dziwnego wszak Maxtor odziedziczył Quatuma z całym jego dobrodziejstwem a pamiętamy jakie dobre dyski robił Quantum :) Szkoda tylko że teraz ograniczają gwarancję :? :( Ja tam się załapałem na 3 lata :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Hehe, zdecydowałem się jednak na WDeka 400BB, 7200RPM i jest miodzio, czasem troch chrząknie, ale ogólnie to cisza. Ma całkiem niezłego speeda i ogólnie jestem zadowolony, tymbardziej, że dopłaciłem do niego tylko 85 zł (wymiana za WD 10GB, co mi wajchniętego dali). NO I MAM JESZCZE 3 LATKA GWARY :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Z czasem WDek może Ci troszkę zwiększyć szum głowicowy, w pracy mam dwa takie tylko że 20. Pracują od ponad roku w stacjach roboczych, komputery mają włączony power saving, więc w nocy się dość często wyłączają i włączają. Jak do tej pory żadnych problemów, więc to chyba dobry wybór :-) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Hehe... właśnie sobie tego DiamondMaxa zamówiłem :) Stary dobry Quantum pójdzie na mp3 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...