kocurek Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 a więc wyszły dwa modele: 1. t-bred 12,5x166 DXDA model 8 L2 256kb 2. thorton 12,5x166 DXDC model 10 L2 256kb nie mogę dojść który mam ,na naklejce jest AXDA2600DKV3D czyli wskazuje na t-berda,z kolei w programach pokazuje AXDC i oznaczenie thorton, jak wiadomo thorton to barton z obciętym cachem-czyli ma większy rdzeń od t-berda,no i mój procek ma właśnie taki podłużny rdzeń,jak się jeszcze mogę upewnić zanim zaczne bartonizacje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 t-bred Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 No chyba oczywiste, ze w takim wypadku to naklejka jest bardziej wiarygodnym zrodlem. To jest t-bred. Zawsze jeszcze mzoesz spojrzec na kolor laminatu. AMDboard.com - AMD CPU Identification Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Czemu? Thorna odblokuje na bartona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...