szybki__ Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 jaki programik najlepiej sie sprawdzi w tej roli? i jak to w ogole dziala? czy sa duze lagi itp..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Heh, GG, Tlen.pl i jeszcze pare komunikatorow chyba oferuja ta opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 w tej roli najlepiej sprawdza sie buddyphone... https://www.buddyphone.com/down Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Speak Freely - jezeli sie nie myle, bo zassysalem go jakis czas temu juz, to jest pod www.speakfreely.org. Maly, nie ma lagow (przynajmniej, gdy ja uzywalem), jedyne co musisz ustawic, to poziom glosnosci, zeby siebie samego nie slyszec, w glosniku w ktorym jest rozmowca) i rodzaj kompresji (najlepiej GSM). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 PicoPhone 1.4 - bardzo dobry program. maly, nie trzeba instalowac, dobre ustawienia wysylania dzwieku (w tym 3 rodzaje kodekow). jedyny bol to jest to ze nie posiada ksiazki adresowej i trzeba przy kazdym nowym uruchomieniu programu wpisywac adres (IP) z ktorym chce sie polaczyc (ale moze juz wyszla nowa wersja z zapisywaniem adresow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 no tak, jak zwykle kazdy co innego polecil ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 no tak, jak zwykle kazdy co innego polecil ;))Ja nie polecam, do tego jest fon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 no tak, jak zwykle kazdy co innego polecil ;))Ja nie polecam, do tego jest fon :) A ja polecam team sound jest na www.kg200.prv.pl dziala fajnie pod gierkami!!! mowie ci... to jest dobry progz... prawie zadnych lagow i pinga!!! POLECAM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molo Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 no tak, jak zwykle kazdy co innego polecil ;)) to chyba dobrze!!! :) Teraz musisz wszystkie wyprobowac i wybrac ten, ktory Ci najlepiej odpowiada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psuja Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Jeżeli jeden z rozmówców nie ma własnego IP widzianego z zewnątrz to tylko PALTALK :!: Sam mam dostęp do netu przez sieć lokalną i nie mam zewnętrznego IP i tylko przez Paltalka mogę rozmawiać zarówno z innymi użytkownikami sieci lokalnej jak i ze znajomymi z całego świata. Można też oczywiście rozmawiać podczas grania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 A jest taki program co np z kompa moge zadzwonic na dany nr ? za po moca internetu lacza stale ? A co do budy phone to jest fajny ale nie polecam poniewaz jest to net bus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 a jeszcze NETmeeting nie było, ale mimo wszystko raczej też dobrze się sprawuja GG i Tlen :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 a ja tam lubie odigo... ale tylko na rozmowy... bo jest mozliwosc rozmawiania z kilkoma osobami naraz :) ale odigo tylko do glosowych rozmow..... bo jak dla mnie jest za wolne na text :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 A jest taki program co np z kompa moge zadzwonic na dany nr ? za po moca internetu lacza stale ? A co do budy phone to jest fajny ale nie polecam poniewaz jest to net bus - ludzie odpowiedzcie na to pytanie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 A jest taki program co np z kompa moge zadzwonic na dany nr ? za po moca internetu lacza stale ? A co do budy phone to jest fajny ale nie polecam poniewaz jest to net bus - ludzie odpowiedzcie na to pytanie ! Poszukaj roznych firm oferujacych VOIP, czasem pare minutek mozna pogadac bezplatnie. Swego czasu bardzo duzo dzwonilem przez to : www.dialpad.com ale teraz juz raczej jest platne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...