Skocz do zawartości
szybki__

gadanie przez net...ale takie glosowe ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Speak Freely - jezeli sie nie myle, bo zassysalem go jakis czas temu juz, to jest pod www.speakfreely.org. Maly, nie ma lagow (przynajmniej, gdy ja uzywalem), jedyne co musisz ustawic, to poziom glosnosci, zeby siebie samego nie slyszec, w glosniku w ktorym jest rozmowca) i rodzaj kompresji (najlepiej GSM).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PicoPhone 1.4 - bardzo dobry program. maly, nie trzeba instalowac, dobre ustawienia wysylania dzwieku (w tym 3 rodzaje kodekow).

jedyny bol to jest to ze nie posiada ksiazki adresowej i trzeba przy kazdym nowym uruchomieniu programu wpisywac adres (IP) z ktorym chce sie polaczyc (ale moze juz wyszla nowa wersja z zapisywaniem adresow)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak, jak zwykle kazdy co innego polecil ;))

Ja nie polecam, do tego jest fon :)

A ja polecam team sound jest na www.kg200.prv.pl dziala fajnie pod gierkami!!! mowie ci... to jest dobry progz... prawie zadnych lagow i pinga!!! POLECAM!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli jeden z rozmówców nie ma własnego IP widzianego z zewnątrz to tylko PALTALK :!: Sam mam dostęp do netu przez sieć lokalną i nie mam zewnętrznego IP i tylko przez Paltalka mogę rozmawiać zarówno z innymi użytkownikami sieci lokalnej jak i ze znajomymi z całego świata. Można też oczywiście rozmawiać podczas grania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja tam lubie odigo... ale tylko na rozmowy... bo jest mozliwosc rozmawiania z kilkoma osobami naraz :) ale odigo tylko do glosowych rozmow..... bo jak dla mnie jest za wolne na text :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jest taki program co np z kompa moge zadzwonic na dany nr ? za po moca internetu lacza stale ? A co do budy phone to jest fajny ale nie polecam poniewaz jest to net bus - ludzie odpowiedzcie na to pytanie !

Poszukaj roznych firm oferujacych VOIP, czasem pare minutek mozna pogadac bezplatnie. Swego czasu bardzo duzo dzwonilem przez to : www.dialpad.com ale teraz juz raczej jest platne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi