surix Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 W sterowniku 61.77 mam zakładke częstotliwości taktowania i klikam na wybierz optymalne częstotliwości i po ok. 1min jak testuje pokazuje mi sie że moge ustawić 500Mhz dla rdzenia i 922Mhz dla pamięci :twisted: czy to możliwe??? I czy ten ster nie pokazuje max częstotliwości, i czy można sądzić że mam pamięci 2.2ns jesli dochodzą do 900Mhz???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Jeszcze cholera jeden topic zaloz, bo dwa to najwyrazniej za malo :evil: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 spox przez przypadek dwa posty zalozylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 pomozecie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 tak trudno sprawdzic nik Ci nie powie - bo i jak - bedize z fusow wrozyc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 W sterowniku 61.77 mam zakładke częstotliwości taktowania i klikam na wybierz optymalne częstotliwości i po ok. 1min jak testuje pokazuje mi sie że moge ustawić 500Mhz dla rdzenia i 922Mhz dla pamięci :twisted: czy to możliwe??? I czy ten ster nie pokazuje max częstotliwości, i czy można sądzić że mam pamięci 2.2ns jesli dochodzą do 900Mhz????Lepiej kręć ręcznie bo te "optymalne ustawienia" w sterach to lipa. Przejedź kartę jakimś markiem to zobaczysz jak Ci sypnie artami :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Wczesniej 2 TOPIKI, nie posty - 2 posty pod rzad to sa tutaj... Radze wiec przeczytac: REGULAMIN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...