odet Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Witam, mam taki problem. Jak chce uruchomic te giere, to wyskakuje: Wystapil problem z aplikacja dogfighter.exe i zostanie ona zamknieta"... Mam XP, a u znajomego na 98se chodzilo, ale po zmianie detek. Uruchamiam (a raczej nie moge) go na notebooku, tym co ponizej konfig, moze na tej grafice nie chodzi?? Czy moze to byc wina XPka?? Uruchamial ktos te giere na XP?? Moze znacie jakis patch, albo cokolwiek, zeby to dzialalo?? A moze to wina czegos innego?? Prosze o pomoc..... Pozdrowienia odet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Wątpię żeby to coś dało ale spróbuj uruchomić w trybie zgodnoci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Niestety, zgodnosc tez nie chce pomoc :cry: Moze na mojej karcie grafiki nie chce pojsc: S3 Twister :?: Macie jeszcze jakies propozycje rozwiazania tego strrrasznego problemu :cry: odet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Według mnie to wina windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Według mnie to wina windowsa. to nie moze byc wina windy bo ja tez mialem ta gre i uruchamialem ja na xp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 U mnie na Win XP tez nie chodzi :( Na windows 98SE chodzilo. Wiec to musi byc wina WINXP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 U mnie na Win XP tez nie chodzi :( Na windows 98SE chodzilo. Wiec to musi byc wina WINXP :) ta, to moze mi wyjasnisz skoro to jest wina winxp dlaczego na moim jakos chodzi? moze jestem wyjatkowy?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Moze jestes wyjatkowy ktoz to wie :) pewnie masz inna wersje niz ja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klyma89 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Mam takie pytanie, a raczej problem. Po wlaczeniu gry Airfix Dogfighter, chce wlaczyc multiplayer, ale cos nie chce dzialac. Po odswiezaniu listy, nic mi sie nie wyswietla, a w ksiazce adresowej nie ma zadnych serwerow. jesli ktos sie spotkal z takim czyms to prosze o pomoc lub o nazwe jakiegos serwera na ktorym mozna pograc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Weźcie bałaganu nie róbcie...... A może firewall blokuje ??... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klyma89 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Mam XP, inne gry OnLine dzialaja! Wiec nie wiem co jest nie tak! Jakby ktos mogl pomoc i dac linka do jakis serwerow online. POMOCY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 a moze po prostu juz nikt w to nie gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimaczek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) a wie ktos skad mozna ja sciagnac? nie chodzi mi o p2p... :] Edytowane 18 Lutego 2006 przez Slimaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Mi chodzi na XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...