mare_k Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Mam na dysku partycję NTFS 57,2 GB. Nic szczególnego, w funkcjonowaniu dysku czy WinXP się nie wydarzyło, a nie mogę odczytać niektórych plików (są to głównie zdjęcia jpg). System pokazuje że jest to JPG, nazwę i datę modyfikacji, ale nie potrafi rozpoznać rozdzielczości pliku i daty wykonania zdjęcia. Przy próbie otwarcia mam komunikat "Nie można określić typu". Nie mam badsektorów. ACDsee wyświetla trochę więcej plików niż przedlądarka WinXp ale mimo to nie wsyzstkie. Co mogło się stać ? Jak odzyskać te pliki ? Dodam jeszcze, że znalazłem na tym dysku zipa, którego nie mogę rozpakować, a wcześniej mi się to udawało. Błąd w spakowaniu. Może to podsunie wam jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 U mnie na booku mam podobny problem. Gdy chce obejzec jedna fotke, wiesza sie explorer, ale gdy wejde na nia juz otwarta przegladarka, to nie ma problemu....Takze winXP, ale inny dysk... Dlatego tez w windowsie szukalbym przyczyny. krecisz procka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare_k Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Nic nie było podkręcane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Dodam jeszcze, że znalazłem na tym dysku zipa, którego nie mogę rozpakować, a wcześniej mi się to udawało. Błąd w spakowaniu. Może to podsunie wam jakiś pomysł? Bady na hdd/uszkodzoy ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...