ozzy10 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Witam. Mam problem z neostradą 128. A mianowice mam 2 kompy w domu : w jednym zainstalowany win 98 se , a w 2 win Xp. Na komputerze z 98 SE neo dziala bez najmniejszych problemow, na Xp zaś internet po polanczeniu dziala(tylko przez chwile) ale bardzo wolno i po ok. minucie przestaje wczytywac strony i wyswietlany jest komunikat "Użytkownik odłączony od usługi"- przestaje dzialac. Jesli ktos ma podobny problem i sobie z nim poradził lub wie jak to naprawić to czekam na odpowiedz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necki Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Niestety mam identyczny problem. Teraz pisze z pod win98se, natomiast pod xp (ta sama neo 128) chodzi chwilkę). Z zainteresowaniem będę śledził to forum bo mi teżnie udało się rozwiązać problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Czyżbyście mieli robaki jakieś w systemach :?: Zobaczcie na połączenia czy bardzo dużo danych idzie, a zwłaszcza się wysyła, nawet jak nic nie robicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 1. Latki 2. Firewall 3. Antywirus 4. Windows update To powinno pomoc. Aby sprawdzic polaczenia z komputera uruchom -> cmd -> netstat /all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goralos Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 ja mam problem w druga strone, ze xp niby udostepnia poalcznenie na 98 SE, ale netu na 98 nie ma:( a siec i wsyztko dziala:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic-8192 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 ha, a u mnie jest jeszcze inaczej: na laptopie mam xp i to jest tak, ze zawsze dziala, ale czasem jest tak, ze predkosc jest stala, okolo 10 20kbs i ciezko jest nawet na stronke wejsc(i nie to nie jest przekroczony limit 7gb, dopiero co zainstalowalem i nie zdazylem go przekroczyc). jak lacze laptopa z kompem z 98 to gluchop i nic nie ma, jak lacze go z trzecim, to jest cos takiego, ze z tego trzeciego kompa nie widzi laptopa (tzn widzi ale nie ma uprawnien czy cos) ale internet dziala (!!) o co tu chodzi, przeciez to jest jakies chore!!!!!!! wrrr :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Na początek zainstalujcie nowsze drivery z modemu pod win xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinello Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 jak zrywa połączenie - usuńcie robaki (nie wirusy) np. MKSClean, i zaktualizujcie Windowsa (łatki,service packi).. Będzie git! Ja mam problem u znajomego - wszystko chodzi ok, ale.. po włączeniu neostrady komp staje na 5 minut! Totalny zwis! Potem wszystko wraca do normy jak gdyby nigdy nic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goralos Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zrobilem! Powiem Wam ze przyczyna byla bardzo prosta, ale nikt z Was na nie nie wpadl. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 to moze bys napisal jaka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic-8192 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 pewnie uzyl mlotka lup kilofu na modemie 8) w sumie to jest to co sie powinno zrobic z tp i jej wypocinami...lol :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Witajcie! Jestem "betonem" jeżeli chodzi o kompa, ale mam problem i muszę go jakoś ... Co mam robić??? Ściągnełam uaktualnienia do XP i dalej to samo, błędy no i niebieski ekran, zrzucanie fizycznej pamięci, bo nowo zainstalowany sprzęt i programy nie działają poprawnie. Żeby włączyć kompa, musze najpierw odłączyc neostradę, wszystko się uruchamia, dopiero wtedy mogę ją przypiąć. Czasami zrywa mi połączenie, czasami zamyka okna, bo wyskakują błędy no i moje ulubione - niebieski ekran i zamykanie systemu - aby koputer sie ie uszkodził:) Pomóżcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 @ Ewelina Rozumiem, że masz nowy sprzęt. Reinstalowałaś windowsa po zmianie tego sprzętu? Pozatym poszukaj, czy nie masz żadnych wirusów, trojanów itp. BTW: jakie masz podzespoły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Mam Trojana w windowsie- teraz juz w kwarantannie. Nie wiem, moge go usunać? a co do nowego sprzętu to tylko neo, przed jej zainstalowaniem system był przeinstalowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 AMD Duron 1,01GHz 256MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...