Michal999 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 u mnie nie dziala mialem wina 2k,wina xp home i teraz mam wina xp pro i dalej nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ja sobie odpuscilem, wole nowsze gierki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 u mnie nie dziala mialem wina 2k,wina xp home i teraz mam wina xp pro i dalej nie dziala ani jeden ani drugi nie odpali starej dosowej gierki. dzwieku nie ma bo amcie karty dzwiekowe na pci, stare gierki sobie z tym nie radza, potrzeba karty na isa, lub plyty glownej z tzw. sb link (nawet nie szukajcie bo nie znajdziecie - raz cos takiego widzialem 5 lat temu - potem juz nigdy) co do pamieci - troche optymizmu LH i DEVICEHIGH pozwalaly sporo programow przezucic do wyzszej. jak ktos chce to moge wytlumaczyc jak sie pisze dobre configi i autoexec'e, ale jak widze tych co mowia ze maja "768 mb wirtualnej" to mi ochota mija :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 www.back2roots.com albo *.org juz nie pamietam, sprawdzcie sami:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Wedlug mojego rozeznania nie ma reguly ktore gry DOS-owe beda dzialac pod XP , ja aktualnie z tych staroci mam zainstalowane UFO i Panzer General obie dzialaja choc UFO wymaga uzycia innego pliku wykonywalnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sami Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 http://www.staregry.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 www.theunderdogs.org :D jest niezla :) nie, bo http://www.the-underdogs.org/, admin podpsów to du.pa i zapomnial przedluzyc dierżawe domeny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 nie da sie odpalic gierek DOS'owych na WIN'ie btw.ufo rulez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 nie da sie odpalic gierek DOS'owych na WIN'ie btw.ufo rulez Napisalem jeden post wyzej ze dziala mi Panzer General i UFO pod win XP obie te gry sa DOS-owe , nadal chcesz dyskutowac czy moze jestes synem Walesy i cierpisz na pomrocznosc jasna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 nie da sie odpalic gierek DOS'owych na WIN'ie btw.ufo rulez Napisalem jeden post wyzej ze dziala mi Panzer General i UFO pod win XP obie te gry sa DOS-owe , nadal chcesz dyskutowac czy moze jestes synem Walesy i cierpisz na pomrocznosc jasna? mogabyc pewne wyjatki, ale w wywiadzie bylo ze od wina 2k wzwysz nie beda dzialac gierki dosowe ahh ten BILL GACIE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Odpalalem pod WinXP rowniez Death Rally , Interstate 76, Lost Patrol i pare innych rzeczy jak sobie przypomne to napisze jakie. Wiec prosze nie uogolniac w ten sposob ze od win2k wzwyz nie dzialaja gry DOS-owe bo jest to NIEPRAWDA! Aha , nie bronie tu bynajmniej produktow malegomiekkiego tylko raczej atakuje niekompentencje/nieznajomosc tematu piszacych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 powiem tak: U mnie wszystko chodzi nawet starocia dosowskie, a XP czasem pokaże niebieską stronę rzeczywistości....być może dlatego taki dobry.......... a może macie oryginały XP ?? uuu to tu tkfi error:P:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 powiem tak: U mnie wszystko chodzi nawet starocia dosowskie, a XP czasem pokaże niebieską stronę rzeczywistości....być może dlatego taki dobry.......... a może macie oryginały XP ?? uuu to tu tkfi error:P:) rotfl. = muj uncle posiada [firma i tam oryginaly sprowadzaja] i jest tak samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 powiem tak: U mnie wszystko chodzi nawet starocia dosowskie, a XP czasem pokaże niebieską stronę rzeczywistości....być może dlatego taki dobry.......... a może macie oryginały XP ?? uuu to tu tkfi error:P:) Pirat czy oryginal nieistotne , trzeba umiec i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 powiem tak: U mnie wszystko chodzi nawet starocia dosowskie, a XP czasem pokaże niebieską stronę rzeczywistości....być może dlatego taki dobry.......... a może macie oryginały XP ?? uuu to tu tkfi error:P:) Pirat czy oryginal nieistotne , trzeba umiec i tyle. nie wszystcy sa tacy co umieja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 powiem tak: U mnie wszystko chodzi nawet starocia dosowskie, a XP czasem pokaże niebieską stronę rzeczywistości....być może dlatego taki dobry.......... a może macie oryginały XP ?? uuu to tu tkfi error:P:) Pirat czy oryginal nieistotne , trzeba umiec i tyle. nie wszystcy sa tacy co umiejaI bronia tej niewiedzy z uporem godnym lepszej sprawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Jak masz XP to najlepiej zrobic to skasowac XP i zainstalowac Windows 98 to jest najlepsze wyjscie z syytuacji facet:!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Jak masz XP to najlepiej zrobic to skasowac XP i zainstalowac Windows 98 to jest najlepsze wyjscie z syytuacji facet:!:tylko na winie 98 miezylem wyszlo najszybsze wlaczenie w 40 min! wiec sie nie dziw czemu bym nie zmienil! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Witam! Mam problem z dźwiękiem w starych grach zassanych z www.staregry.pl takich jak np. Moonstone, Raptor czy Transport Tycoon. Odpalałem je zarówno pod ME jak i XP i dźwięk nie działa. Nie pomaga ustawianie kart dźwiękowych w setupach, a ogólnie dźwięk w systemie działa bez problemu. Czy ktoś z Was ma jakieś stare gierki z tego serwisu, działa mu w nich dźwięk i może mi pomóc? Z góry dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Masz za nową kartę, i nie ma sterowników pod DOS'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 tia. najlepiej kup sobie jakas isa z allegro na czas grania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Masz za nową kartę, i nie ma sterowników pod DOS'a...Ja mam SB Live + winME i mam dzwiek w większosci gierek dosowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ches Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Witam Przepraszam, ale nie wiedzialem gdzie zalozyc topic, a sprawa jest pilna:/ Kupielm nowego kompa: A2600+, Radeon 9600 PRO, 512DDR. Sek w tym, ze po pewnym czasie mam freeza ekranu i zwis systemu podczas gry w starsze gry (glownie CS). Wymienialem drivery, instalowalem rozne windowsy. Na WIN XP nie da sie rgac, bo myszka wariuje, a na 98 jak juz mowilem sa freezy:/ Prosze o pomoc:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 rotfl - nie wiedziałem ze cs to stara gra. Co powiesz np. na Eye Of Beholder ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 ja w cs-ka bez problemow moglem grac na winxp bez SP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Ja na swoim grałem w Mario i DSJski jumping :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 a ja gralem w Riveride i VolleyBall... a jesli chodzi o ten problem, to wszystko powinno dobrze dzialac na XP - problemy moga stanowic sterowniki do karty, DirectX (najlepiej dziala wersja B)... jesli chodzi o mysz, to sprobuj standardowe sterowniki do niej zainstalowac... lub te z dyskietki... ale wtedy sie duzo niepotrzebnych smieci zainstaluje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ches Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 rotfl - nie wiedziałem ze cs to stara gra. Co powiesz np. na Eye Of Beholder ? :)Pierwsza beta wyszla 6 lat temu, wiec do najnowszych nie nalezy. Co do tych sterow, to wszystkiego probowalem:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...