laza_lukasz Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Witam.Poszukuje jakis fajnych i dobrych :] domen DNS do ukrycja adresu IP do serwera FTP. Cos w stylu CJB.NEt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 afraid.org, no-ip.com (na upartego) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Witam.Poszukuje jakis fajnych i dobrych :] domen DNS do ukrycja adresu IP do serwera FTP. Cos w stylu CJB.NEtTy wiesz ze domena nie ukrywa IP, lecz jest jego slownym odpowiednikiem ? I jesli mozna sie dostac na taki serwer przy uzyciu nazwy to IP ma sie na dloni. Ale wydaje mi sie ze po prostu niefortunnie sformulowales pytanie ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 KrzychuG - wielkie dzieki za odpowiedz. Ty wiesz ze domena nie ukrywa IP, lecz jest jego slownym odpowiednikiem ? I jesli mozna sie dostac na taki serwer przy uzyciu nazwy to IP ma sie na dloni. Ale wydaje mi sie ze po prostu niefortunnie sformulowales pytanie ? :> Tak wiem o co Ci chodzi, ale własnie niefortunnie sformułowałem to pytanie. Pozdro ŁAZA i THX za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 a ja polecam polski serwis www.dyn.pl zero reklam, ale mozna wykozystywac tylko do nie komercyjnych celow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...