Skocz do zawartości
mikaelus

Odzyskanie paczki ze składu w Koluszkach (Poczta Polska) :|

Rekomendowane odpowiedzi

Spieprzyłem sprawę i nie zdążyłem odebrać paczki na czas (myślałem, że mam jeszcze parę dni). W związku z tym pytanie - czy ktoś mógłby mi powiedzieć ile mogę czekać na jej odzyskanie (wiem, że muszę wysłać im jakieś pismo)?

I drugie pytanie - czy ktoś ma doświadczenie w pisaniu zażaleń do tej chorej instytucji? Bo gdyby jakiś matoł nie zrobił z jedynki ósemki (:?) to paczka by doszła do adresata i nie miałbym zwrotu. Nie mam zamiaru dotować darmozjadów i chcę odzyskać pieniądze za wysyłkę paczki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie wykłócałem ale o reklamacje zagubionej przez poczte paczki.

moge powiedziec jedno - nie polecam :) sterta papierow do wypelnienia, 3 miesiace czekania na głupie 80 zł. zaluje ze nie napisalem wiecej - w paczce byl dekoder dvd creativa ktory w sklepie chodzi po 350 zł, z tym ze moj mial juz z 6 lat. pytanie tylko ile by to trwalo gdybym podal wartosc 200 zł, albo wtedy w ogole by nie rozpatrzyli sprawy... poza tym uspokajalem przez 2 miesciace goscia z allegro zeby nie dawal negatywa, bo nie mialem jak mu udowodnic ze paczka zginela, a nie ze jej nie wyslalem. dopiero jak dostal jakis papier do podpisania reklamacji to sie uspokoil...

od dzisiaj jak cos wysylam to tylko jako paczka wartosciowa, lub po prostu ide do DHL'u i mam problem z glowy.

tylko ze to troche inny problem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi