El_2pac Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 chcialbym was , drodzy uzytkownicy zapytac o pewna firme. Mianowicie o KOMPUTRONIK.PL czy ktos juz tam kupowal jakis sprzet? czy zamowienie przyszlo takie jakie byc powinno? jak szybko realizowali zamowienia? jaki byl stosunek do potecjalnego klienta? czy warto zaufac? czy polecacie? z gory dzienx za ew. odpowiedzi Pozdrowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Kupowałem płytę i okrągłe kable ATA ;) Najpierw trzeba się oczywiście zarejestrować i zalogować, potem po złożeniu zamówienia wysyłają prośbę o potwierdzenie, następniego (lub tego samego) dnia dostaniesz info i kwocie, którą masz zapłacić, i numer konta. Jak zamawiałem w niedzielę wieczorem (praktycznie był już poniedziałek ;) ), to kurier z paczką przyjechał w środę koło południa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 SZUKAJka nie gryzie , sa topici " firmy,sklepy ktore polecacieniepolecaacie" , i inne topici o tym sklepi ale poco uzyc szukjki lepiej zapodac new topica :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Ja kupuje w www.barwkomp.pl i nakupiłem sprzętu za ok 1500zł wszystko chodzi, bez problemów, wszystko dochodziło na czas :) i jest dużo taniej niż w komputroniku... Sklep www.pcprojekt.pl też polecają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...