Makki Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Witam Dysk miał 6 miesięcy i nie wiem z jakiego powodu nagle w kompie pojawiły się kłęby dymu :( . Gdy dotarłem do srodka okazało się ze od spodu dysku dokładnie centralnie jest wypalona dziura (wygląda to tak jak by się silnik spalił). Incydent zbiegł się z zainstalowaniem WC i początkowo myślałem ze coś źle zrobiłem ale po wymianie dysku na starego Caviara komp chodzi dalej. Miał ktoś może podobne kłopoty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Jakaś wadliwa bestia. Jak masz na gwarancji to go wymień, a jak masz w rodzinie prawnika to pozwij ich o wypłate odszkodowania za "rok pracy", który poszedłz dymem :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 qrcze mam nadzieje ze mojej barracudy to nie spotka.A swoja droga mam jescze staruszka seagate'a 3,2GB ktory juz chyba wszystko przezyl i dziala-wielokrotne upadki (i to z duzych wysokosci),pozar kompa ;) itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...