CeglA Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Witam Kiedy posiadalem juz WC,jednak wrocilem pozniej do chlodzenia powietrzem. Czy jest sens obecnie kupowac gotowe zestawy za nieduze pieniadze? jak np na www.bloki.pl ? Czy lepiej pojezdzic i samemu wszystko dokupic? Jak to wyglada cenowo i wydajnosciowo? Jakies rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 zawsze samemu jak sie najezdzisz to teoretycznie mniej zaplacisz ale jak kupisz zestaw na bloki.pl tez bedziesz zadowolony ... ja bym proponowal kupic bloczek na cpu w bloki.pl jezeli chcesz na SB to tez ( albo w mcs wersje lite albo gdziekolwiek ) chlodnice to np w jakims sklepie z czesciami do ciagnikow albo samochodowym albo allegro albo szrot jakis ( nie powinno kosztowac wiecej niz 150zl a na szrocie jeszcze taniej ) do tego OPŁACA SIE KUPIC DOBRY WENTYL 120mm albo nawet i dwa takie i puscic na 5-6V = CISZA pompka = najlepsza z tego co zostanie kaski :] weze + krocce + zaciski = MAX 50zl ... Ja WC mam podlaczone do listwy zasilajacej KOMPA wiec wlaczenie listwy = wlaczenie pompki = chlodzenie proca = nigdy nie zapomne jej wlaczyc :] wiatraki podlaczylem do molexa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Jak chcesz mam blok Huricane i nagrzewnice oddam tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...