dragongc Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Czy jest taka lista gdzieas na necie?? Porostu chcial bym wiedziec czy si eczasem na niej nie znalazlem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Czy jest taka lista gdzieas na necie?? Porostu chcial bym wiedziec czy si eczasem na niej nie znalazlem :wink: jesli jestes w jakiejkolwiek sieci wifi, to doskonale powinienes wiedziec jak ona jest zabezpieczona. chyba ze jestes mlodym łordrajwerem. jesli tak zaczynasz to slabo sie starasz..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Nie jestem zadnym "łordrajwerem" - wystarczy ci ?? Poza tym moze czegos nie wiem o swojej wifi a kots inny wie i korzytsa z tego(a ty wiesz czy czasem kots sie nie podlacza pod towja linie w piwnicy (mam na mysli bloki) i nabija sobie kase na komorke przez 0700 - nie wiesz do poki nie zabaczysz rachunku i nie zablokujesz rozmow na 0700). Pytanie nadal aktulane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajaczek Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 byl o tym ostatnio artykul w Komputer Swiat jakos w listopadzie lub pazdzirniku. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...