glo Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Witam Mam do naprawienie plyte glowna pod P3 od laptopa - niestety juz nie na gwarancji wg znajomego w sklepie - uszkodzil sie w niej stabilizator napiecia, jakis maly ukladzik. Niestety musze dokonac naprawy na wlasna reke i tutaj moja prosba: podajcie namiary, adresy, telefony film zajmujacych sie serwisem , naprawami sprzetu komputerowego, plyt itd.... z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 no cóż jak chcesz tanio i dobrze to polecam firmę z koszalina - do znalezienia na allegro w wawszawie jest drooogo i rzadko dobrze np tu: http://www.css.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Mi na Epox 8RDA+ też się spalił stabilizator napięcia i poszły także mossfety - płyta do śmieci, nigdzie nie naprawili ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Witam Mam do naprawienie plyte glowna pod P3 od laptopa - niestety juz nie na gwarancji wg znajomego w sklepie - uszkodzil sie w niej stabilizator napiecia, jakis maly ukladzik. Niestety musze dokonac naprawy na wlasna reke i tutaj moja prosba: podajcie namiary, adresy, telefony film zajmujacych sie serwisem , naprawami sprzetu komputerowego, plyt itd.... z gory dziekuje. 1153206[/snapback] Mi na Epox 8RDA+ też się spalił stabilizator napięcia i poszły także mossfety - płyta do śmieci, nigdzie nie naprawili ;( 1154276[/snapback] Witam jezeli to nie jest juz za pozno to napisze ;) Zapraszam na WooX SerwiS Staly kontakt przez otwarte zlecenia w postach na forum zdjecia przyslanego sprzetu i jako jedyni dajemy 6m gwr. po naprawie jestesmy normalnymi ludzmi i biezemy pod uwage wszelkie sugestie i propozycje kilentow. Jak nie nprawimy to odkupimy i sprzedamy nowe taniej. (20%-40%) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Daaaaaaaaaaaaaawno nieaktualne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...