Skocz do zawartości
glo

Serwis: Naprawa plyty głownej - Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam do naprawienie plyte glowna pod P3 od laptopa - niestety juz nie na gwarancji

wg znajomego w sklepie - uszkodzil sie w niej stabilizator napiecia, jakis maly ukladzik.

Niestety musze dokonac naprawy na wlasna reke i tutaj moja prosba:

podajcie namiary, adresy, telefony film zajmujacych sie serwisem , naprawami sprzetu komputerowego, plyt itd....

z gory dziekuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam do naprawienie plyte glowna pod P3 od laptopa - niestety juz nie na gwarancji

wg znajomego w sklepie - uszkodzil sie w niej stabilizator napiecia, jakis maly ukladzik.

Niestety musze dokonac naprawy na wlasna reke i tutaj moja prosba:

podajcie namiary, adresy, telefony film zajmujacych sie serwisem , naprawami sprzetu komputerowego, plyt itd....

z gory dziekuje.

1153206[/snapback]

Mi na Epox 8RDA+ też się spalił stabilizator napięcia i poszły także mossfety - płyta do śmieci, nigdzie nie naprawili ;(

1154276[/snapback]

Witam jezeli to nie jest juz za pozno to napisze ;)

Zapraszam na WooX SerwiS

Staly kontakt przez otwarte zlecenia w postach na forum zdjecia przyslanego sprzetu i jako jedyni dajemy 6m gwr. po naprawie jestesmy normalnymi ludzmi i biezemy pod uwage wszelkie sugestie i propozycje kilentow.

Jak nie nprawimy to odkupimy i sprzedamy nowe taniej. (20%-40%)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi