gulises Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 ktory wybrac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 160mb to troche malo zwlaszcza dzisiaj;]] - ja bym jednak hitachi wzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 heh, ;) , czemu nikt nie poleca Maxtora , to NCQ nic mu nie daje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Mam Hitachi 7K250 160GB Sata. Wydajny i bezproblemowy dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 4x Hitachi 7k250 160GB Sata 8O EP, ty chyba nie narzekasz na brak miejsca :lol: a tak na serio to ja wybralbym, mimo kolejkowania maxtora, hitaczi - wlasnie czekam na ten dysk. sporo sie naczytalem przed zakupem i wypadlo wlasnie na hitaczi. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 NCQ tylko w benchmarkach się przydaje. w Realnych zastosowanich praktycznie brak zysku Choć ten DMP 10 jest oki, to raz jest szybszy a raz wolniejszy od starszej serii dziewątek. Hitachi lepsze od niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Miałem dzisiaj w łapach Diamond Max 10, nie testowałem wydajności bo czasu nie było. Powiem ci tylko że mógłby być cichszy. Moje shitashi też bardzo cichę nie jest (brakuje mu do Baśki 7200.7 40GB), ale odpowiednie mocowanie i wytłumiona obudowa robi swoje. Mimo wszystko mogę polecić, 7K250 są naprawdę szybkie, przy tym nie specjalnie głośne (konkurencja ma głośniejsze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 4x Hitachi 7k250 160GB Sata 8O EP, ty chyba nie narzekasz na brak miejsca :lol: Twój Antec też nie jest kiepski 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...