frog01 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Witam! Mam plyte MSI K8N Neo Platimum Edition. Flashowalem na niej bios juz kilka razy i nie mialem z tym wczesniej zadnych problemow, az do wczoraj. Chcialem wgrac bios 1.5b5, bo widzialem ze sporej ilosci osob wlasnie na tym biosie proce sie najlepiej kreci. Flashowalem oczywiscie spod czystego DOSa i z odpowiednimi parametrami. Po restarcie wyswietlil sie komunikat "checksum error"... nie przerazilem sie za bardzo bo widzialem juz takie sytuacje... wystarczylo miec bootowalna dyskietke, ale u mnie po kilku sekundach wylacza sie komp :/ Zawsze! Chocbym nie wiem co robil :/ Plizzzz pomozcie!!! Pozdrawiam! FrOG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Ciezki przypadek. Chyba zostaje hot swap.. A jak nie, to programator.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...