Pawciu Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Czy ktos widzial/slyszal/wie cos o tej karcie? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35850394 Dotychczas widzialem tylko czerwone, a do tego sprzedawca twierdzi ze to jest na R360 i ze da sie zflashowac bios na XT (i bedzie dzialac :roll: ). Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zielony laminat ? To 9800Pro od MSI... Pamiętam topic o radku 9600TX (Nie XT) 8 śmio potokowym !! Którego wydała firma MSI (Microstar), była tez na zielonym laminacie, karta good !! BRAĆ !! Ale ta z ogłoszenia została chyba wydana zanim nastąpiła oficjalna premiera 9800 od MSI, gdy jeszcze "po cichu" produkowała karty serii 9xxx :) Ta na zdjęciu ma już logo MSI na coolerze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon1980 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 pawciu młocie, on jest czarny, tylko tak zdięcie kijowo wyszło że wygląda na zielony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi_Om Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 według mnie tesh jest ta karta czarna tylko lampa blyskowa "zrobiła" ją na zielono :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 mi sie raczej wydaje, ze to sapphire 9800se na r360 na czarnym pcb i ma hardmoda zrobionego i wgrany bios od pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Ale czy szafir 9800 pro nie byl czerwony? Ja mam czerwonego:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...