malinow Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Witam mam Wielką prośbe Na początku myślałem o Gigabyte Radeon 9600 Pro 128. Ale w sklepie sprzedawca poleca mi właśnie PowerColor Ati 9600Pro 256MB 128bit. Czy mozecie mi coś wiecej o niej powiedziec? Czy opłaca mi sie ten zakup? Bardzo prosze o wasze opinie i Pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Nie kupuj karty z 256MB pamięci. Ten model nie ma szans skutecznie ich obsłużyć. A Gigabyte jest chyba trochę bardziej uznaną firmą niź PowerColor. Jeśli ten powercolor będzie w wersji z 128MB pamięci BGA to czemu nie, można spróbować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Ten Powercolor to może być Pro EZ - te mają 256MB i słabe pamięci taktowane 400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Ten Powercolor to może być Pro EZ - te mają 256MB i słabe pamięci taktowane 400.Power Color 9600 PRO EZ miał pamięci taktowane zegarem 200 MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinow Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 OK dzieki To jaką karte waszym zdaniem najlepiej kupić do 550 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Jestem jednak monotematyczny: Gigabyte ewentualnie Sapphire z pamiątkami BGA. Albo jeszcze jedno chyba najlepsze rozwiązanie GeCube 9550 najlepiej rev. 1.2 (niestety już niedostępny), ale wersja 2 też nie jest zła. A z tego co widzę to wydajność taka jak 9600Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...