Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 tak sobie kombinuje, myśle itp i wymyśliłem... tylko kaj tą płyte można qpić (oprócz komputronika bo tam jest drogo :( ) możliwie żeby to było kajś w okolicach Katowic. Z góry dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 ja kupiłem tę płytkę w piątek (27.09.2002) w Lubinie w sklepie TPC, cena: 499 zł. Do tej pory mam banana na twarzy :))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Łoboc Chebzie Pyntla, tam majom fajne hurtownie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 hehehehe... :((((, właśnie wczoraj mi się ujarała... RIP...i poszła na wymianę...będzie może w przyszłym tygodniu...FAQ !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 No mozna kupic np tu: http://www.polbras.com/cgibin/shop?show=mb...by&sid=17a8f47e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...