djtomas Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Witam! Mam zamiar kupić zasilacz Topower 400W black. W tym celu napisałem maila z zapytaniem o dostępność do angela.pl :) otrzymałem odpowiedź w której zawarty był taki oto tekst: "Na poczatku grudnia pojawia sie nowe modele Topowera. Seria P5 350-500W wykoniczenie Nickeled z filtrem REMIC 20/24pin. Seria P6 420 i 600W niezalezne linie zasilania 3,3V 5V 12V filtr REMIC20/24 pin. Seria NF 420W jeden wentylator wlaczajacy sie tylko podczas duzego obciązenia ponad 60% 20/24pin." Jakie korzyści daje te - niezależne zasilanie na liniach 3,3V 5V 12V :?: Otrzymałem też dane zasilacza: "W cenie w okolicach 300zl bedzie tylko 400W z filtrem REMIC +3,3V 28A +5V 35A +12V 22A -12V 1A -5V 0,8A +5VSB 12,5A" Czy te zasilacze będą warte uwagi ? Czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> poprostu tego Topowera 400W - black ? POzdr. PS. Dla przypomnienia dane zasilacza Topower 400W black, który jest obecnie w sprzedaży: Total Watts +5V +3.3V +12V -5V -12V +5Vsb 400 40A 28A 22A 0.8A 1A 2.5A[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Niezależne zasilanie, czyli jak rozumiem autonomiczna stabilizacja dla każdej linii, co daje ci praktycznie brak wahań napię nawet przy maksymalnym obciążeniu każdej z linii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Niezależne zasilanie, czyli jak rozumiem autonomiczna stabilizacja dla każdej linii, co daje ci praktycznie brak wahań napię nawet przy maksymalnym obciążeniu każdej z linii.Oj bzdurki mówicie kolego. Wahania napięć zawsze będą i to bez względu na obciążenie. Po prostu inne napięcia nie będą nadmiernie wzrastać na skutek większego obciązenia którejś z linii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 BENITO - co myślisz o tych nowych zasiłkach? Odezwę się do Ciebie na GG jak się pojawią w ofercie Angeli :) POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Odezwę się do Ciebie na GG jak się pojawią w ofercie Angeli :) no...juz widze jak sie Benito cieszy z tego powodu :]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Offtopic Rulez :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Pewnie, że się cieszę. Może z kolesiami w CHIPie je sobie potestujemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...