Zbys-baunS Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Chcem se qpić odtwarzacz DVD, głościki Creativa, i nową karte dzwiękową, czy potrzebuje karty telewizyjnej do oglądania filmów DVD z komputera na telewizorze? Jakiegoś dodatkowego oprogramowania? Jeśli tak to prosił bym linki do konkretnych modeli które polecacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoli Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 chcesz kupic dvd do kompa i puszczac filmy na tv? dobrze zrozumialem? jesli tak to nie mosisz miec karty telewizyjnej, jesli twoja grafika posiada wyjscie s-video to podlanczas je z wejsciem s-video w TV i po klopocie, do odtwarzania filmow dvd na komputerze mozesz uzyc np. programu poverdvd od cyberlinka lub jakiegos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 obecnie każda karta ma wyjście tv(....no małe odstępstwa jeśli chodzi o prof.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbys-baunS Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 THX za odpowiedzi, ale teraz mam następny problem obraz na TV jest czarnobiały! TV mam PAL, podlaczylem kompa do TV przez EURO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 problem byl kilka razy ruszany na forum, poszukaj... podpowiem tylko ze do tv-out - euro wymagana jest drobna modyfikacja, na svideo bedzie zapewne kolorowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoli Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 jesli amsz karte nvidii to odpal program tv tool i po problemie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbys-baunS Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 forest kila zbila - Już to dawno zrobiłem! smoli - Wczesniej próbowałem na starszej wersji TVTool'a i nie działało naszczescie najnowsza pomogła. :D Teraz mam następny problem na ekranie sa widoczne lekkie zakłucenia, takie przewijajace sie, skośne, szarawe linie... miał ktoś takie coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoli Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 w tv toolu sa odpowiednie opcje do korygowania obrazu, rowniez do usuwania tych zaklucen, ale jesli program nie pomorze to znaczy, ze wina lezy po stronie kabla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Tego nic nie skoryguje bo to sa zaklucenia :) Do czego poodlaczyles kabel? s-video czy przez cincza? sam robiles kabel? jak z jakoscia wykonania? uzyles ekranowanego kabla euro? o jakiej dlugosc? Na poczatek sproboj owinac wtyczki folia aluminiowa w celu ich ekranowani.. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbys-baunS Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Narazie mam 1,5m kabelek od karty kabelek, ale qpiłem se 4,5m poządnego kabla i dobre końcówki. Wtyczke EURO mam przerobiona dobrze, przez osobe która zajmuje sie tym zawodowo, wykonanie wygląda na solidne(chodziłem troche do szkoły elektronicznej, ale wyleciałem). Na innym TV(SAMSUNG) obraz jest idealny, ale nie jest to wina TV(CURTIS) bo kamera i konsola działaja perfekcyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...