Grisza Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Jak zainstalowana wersje win xp he, zmienic na corporate. Musze aktywowac produkt (nie przez internet, bo to pirat0 Mam zainstalowanego Service Packa 1 dla winxp pl. Pomozcie. wszedzie jest tylko napisane jak zrobic wersje corporate, reinstalujac sytem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Aktywowac mozesz nawet majac pirata- zapraszam na moja strone, jest artykul o tym. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 oka ale na twojej stronie nie ma nic o tym jak zamienic home w corporate i jak auktywnic taka wersje. Owszem jest jak zainstalowac sp1 i aktywowac wersje corporate. A ja sie pytam jak zrobic z home corporate???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...