Kubasik Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Co ci powiem, to ci powiem, oddaje glos na Niemca :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<maXus> Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Oddaję mój cenny głos na Niemca :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 ja nie mam zielonego pojecia oco tu chodzi ale oddaje glos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 No i moj, poprzednio skasowany przez moderatora... Profil Niemca jest bardzo fajny: Czyteny, zeczowy( rzeczowy) i bardzo solidny! +1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 3 miejsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...