J-A-J-O Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 *FINAŁ* - Nexer ____________________________________________________________ Każdy, kto chce zagłosować na Nexera, nie będzie głosował w ankiecie, lecz musi się wpisać w tym, specjalnie dla niego wydzielonym temacie. Dlaczego tak jest?? Odsyłam tu . Macie tam także wypisane nagrody przewidziane dla zwycięzców, reguły itd. ____________________________________________________________ UWAGA: :arrow: Każdy może się wpisać tylko raz. :arrow: Wpisanie się się tym topicu jest równoznaczne z oddaniem głosu na osobę, do której on należy. :arrow: Oddawać głosy mogą tylko osoby z liczbą postów większą niż 50! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 oO Zdziwiłem się lekko dostając dzisiaj wiadomość na PW by się tu wpisać... ... Jednak poniektórzy nie znają zasady fair play walki... no cóż szkoda. Za każdy oddany głos dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 jak zwykle swoj glos na kogos oddaje :) tym razem na Nexer'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 no dobra ja tysz :P W sumie bez powodu, poprostu to był pierwszy topik na który wlazłem na oslej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Czekałem z oddaniem głosu az do finału aby niespodziewnie przechylic szale na jedna ze stron :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 @Nexer: mosz mój mój głos :) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Nexer kumplu z ławki masz mój głos :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitz Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 I tak Janukowycz sfałszuje wybory :lol:, ale masz mój głos :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 25 pkt, czyli 2 miejsce u mnie 3maj się :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 2 miejsce u mnie, 25 pkt ;) Ps. Sprytny pomysl z dostaniem punku karnego zeby profil lepiej komponował sie kolorystycznie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 2nd place Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Drugie miejsce --> 15 punktow ( podoba mi sie caly uklad, i to ze avatarek pasuje do opisu kolorem ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 3 miejsce w moim rankingu, z tych co zostali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 i 3 miejsce w moim dla ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 3 miejsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 2 miejsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...