J-A-J-O Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 *FINAŁ* - paprotek ____________________________________________________________ Każdy, kto chce zagłosować na paprotka, nie będzie głosował w ankiecie, lecz musi się wpisać w tym, specjalnie dla niego wydzielonym temacie. Dlaczego tak jest?? Odsyłam tu . Macie tam także wypisane nagrody przewidziane dla zwycięzców, reguły itd. ____________________________________________________________ UWAGA: :arrow: Każdy może się wpisać tylko raz. :arrow: Wpisanie się się tym topicu jest równoznaczne z oddaniem głosu na osobę, do której on należy. :arrow: Oddawać głosy mogą tylko osoby z liczbą postów większą niż 50! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 dziex za wszystkie glosy w poprzednich ankietach i licze na wiecej :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Głosuje na paprotka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 zbieraj kaske na nową karte bo do r9200 silencer nie pasuje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Paprotek, tylko pamiętaj mają być przyciemniane szyby i klimatyzacja. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Głosuje na paprotka :)Ja też, ja też :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 gratulacje :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Post sie znalazl ;] Glos oczywiscie na Paprotka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 konsekwentie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 ej no tak to ja sie nie boje, kto mi usunal 1-szy post ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Paprotek, tylko pamiętaj mają być przyciemniane szyby i klimatyzacja. :wink:Tylko nie przyciemniaj mi folią :!: PS: Mój głos wędruje do paprotka 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Jak zwykle na paprotka chociaz mam inny kolor forum ale i tak jest fajny :DJak zwykle na paprotka chociaz mam inny kolor forum ale i tak jest fajny :DJak zwykle na paprotka chociaz mam inny kolor forum ale i tak jest fajny :DJak zwykle na paprotka chociaz mam inny kolor forum ale i tak jest fajny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 moj faworyt od poczatku! powodzenia paprotek! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Beznadziejny konkurs, ale jeśli już musi ktoś go wygrać to paprotek :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 J.W 8) :evil: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Masz moj glos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 glosuje na paprotka :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Moj glos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Paprotek musi wygrac ma najladniejszy profil :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 NA Paprotka!!! Oddaje mu swój cenny i decydujący głos ;) Niech Ci dobrze nagrody służą... Od dzis mysle nad nowym dizajnem mojego profilu :D Paprotek podzielisz sie pastą, co nie? Wiesz w końcu oddalismy na Ciebie głos!!! Niech moc trawki będzie z Tobą... znaczy paprotki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 coz - nie glosowalem wczesniej ale jakos tak konkurs mi sie nawinął to zem se zagłosowal Masz mój glos i niech Ci on dobrze służy - bedzie wichura na radziu :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viruspl Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Jak wygrasz załóż hodowlę paproci :D ;] Masz mój głos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Ja tu juz pisalem, ale z dziwnych powodow mi wcielo posta. :/ (zreszta nie tylko mnie :? ) Oto moj glos wedruje do Wielkiego fana Paproci :D A czy za głosowanie tez sa jakies nagrody? [joke] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Jestem zaa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 kolejny raz głos na paproteka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 a co mi tam, wpisze sie tu... [; oczywiscie glos na paprotka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Hmm.... Balcerowicz musi odejść... Głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Przeszczep dla paprotka, musi wygrać, ma najładniejszy profil :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Tez od poczatku najbardziej wpadl mi w oko z kandydatow (znaczy sie profil, a nie paprotek :mrgreen:). P.S. Jak bedziesz sie chcial odwdzieczyc to albo po lopatce od wiatraka albo po zeberku z radiatora dla kazdego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Oby tylko autko nie było tjuninkowane :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...