saycer Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Może ktos mi powiedzieć gdzie można dostać rurę z przeźroczystego PCV (PVC) o średnicy 80mm i długości nie wiekszej jak 20cm. Chcę wykonać doprowadzenie zimnego powietrza do wentylatora CPU. Kiedys widziałem taki moding na dzikie.net właśnie z taka fajna tubą. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Tuba była na pewno z PCV :?: Ja się spotkałem tylko z tunelami z grubej folii gumowej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saycer Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Na pewno PCV, może jakbym poszukał ten moding na dzikie.net to bym Ci pokazał. Zreszta znalazłem u producentów takie akurat rury przeźroczyste ale sprzedają w dużych kawałkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAŁWANIX Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Kup sobie Pepsi 1L, a napewno coś zdziałasz :wink: I wilk napity i owca schłodzona 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saycer Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Z takich zastępczych rzeczy typu butelka po Pepsi do wykorzystania nadaje sie też tekturowe opakowanie po butelce Pana Tadeusza :). Widze jednak że znalezienie tuby PCV bedzie niełatwą sprawą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Jak juz to PVC (albo po polskiemu PCW) :idea: Widzialem taka rure dodana do supertandetnej obudowy za 60pln (bez zasilacza). Mozna ja przykrecic 4 wkretami do bocznej scianki budy i ma regulowana dlugosc (wysuwa sie na gwincie - 2 rury skrecone ze soba). Tylko ze nie przezroczysta. Najlepsze jest to, ze w tej budzie w sciance zamontowana ta rura byla tylko ze nie nad procen tylko 5 cm z boku.....lipa straszna. No nic, taki troche OT. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...