kermiter Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Siemanko! Uzywam foobara z asio, jestem bardzo zadowolony ale mam pytanie.Mianowicie czy jest jakis plugin zeby mozna bylo nim sterowac za pomoca jak winampem allplayerem itp?z gory dzieki za pomoc. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zalezy jakie masz urzadzenie ( a konkretnie jak podlaczone do kompa ), ktore jest odbiornikiem pilota . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Podlaczany pod koma.http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35680918 dokladnie takie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Dll do katalogu components http://republika.pl/xan/foo_lirc.dll . A wyglada to tak . http://republika.pl/xan/foo_lirc.JPG Potrzebny jest win lirc do tego . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 dzieki wielki juz wszystko dziala, na gliderze ustawilem.mam jezscze pytanko czy mozna na kxach podglasniac i sciszac glosnosc systemowa pilotem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Gilder to syf :) , to co dalem tobie jest duzo lepsze :) > Zreszta rob jak chcesz , ja tu tylko sprzatam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 prubowalem uruchomic i qrde nei chce mi wykryc wlasnie podczerwieni;/ (mowie o winlicrcu wer 0.6.5) prubowalbym a tak lipa;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) Mam ten sam problem co kermiter. Pilot dokładnie taki sam, chciałbym go uruchomić pod WinLIRC, ale jakoś nie wychodzi. Foo_lirc (chyba) wykrywa pilota [klik]. Ikona WinLIRC ciągle (nawet jak próbuję używać pilota) jest szara - pewnie źle skonfigurowałem pilota w WinLIRC. Szczerze mówiąc poza wybraniem portu nie bardzo wiem o co tu biega: Edytowane 4 Lutego 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 GG podaj to pomoge . A ogolnie najpierw muszisz reeguly dla pilota zrobic w winlirc . POtem w foobarze odpowiednio je wgrywasz . Na screenie ktory podales, widac ze wn lirc sie polaczyl z foo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...