necki Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Może ktoś ma pojęcie dlaczego nie działa mi karta graficzna(R9550 128), jeżeli wszystko inne działa wporządku. Zintegrowana grafika tak samo chodzi normalnie, ale jak wkładam w slot grafike odzielną to żaden obraz nie idzie na monitor. Może ktoś wie co jest grane ??? P.S grafika pod inną(starszą)płytke działa normalnie, a intstrukcji do tej o której jest mowa nic nie jest wspomniane nawet o tym że np. trzeba coś odblokować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Witaj... Gdy zajrzysz do instrukcji z AsRock'a zauwazysz uwage, ze plyta NIE WSPOLPRACUJE z kartami graficznymi ATI Radeon 9600 :( (z kazda inna jak najbardziej). Poniewaz Radeon 9550 jest pochodna 9600 sam wysun odpowiedni wniosek :idea: . Niestety nie mam dla Ciebie dobrych wiesci - pozostaje Ci wymiana jednego badz drugiego - ja bym zmienil plyte ;) bo karta spewnoscia mozna niezle zakrecic... o ile wybrales odpowiedni model :wink: http://www.asrock.com/support/AGI8X_LIST/P4i65GV.htm - na samym dole :!: _________________________ I've got probably the last Northwood in Poland :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necki Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Wielkie dzięki za tego linka. No żeczywiśnie nie najlepsze wieści, myślałem(bardzej miełem nadzieje :) ) że 9550 będzie chodził, choć w instrukcji miałem że 9600 nie chodzi. Jaką płytkę byś polecił? Najlepiej jakąśtanią :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14122 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necki Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 tania fajna płytka, ale niestety pod nią też nie chodzi mój radek 9550. zresztą z tego co wyczytałem na stronie asrocka to żadna płyta(z AGP8X) nie współgra z radkani : 9550, 9600, 9600SE, 9600XT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 moja wspolgra :) a na ustawionym agp4x w biosie tez rradek nie idzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necki Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 niestety w biosie żadnej takiej opcji do zmiany AGP nie znalazłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Co do plytki to dla mnie jedynym rozsadnym wyborem sa: - Abit IS-7E - cena ~320 PLN; - Abit VT-7; - lub ewentualnie Abit IS-7E2 (choc obstawalbym przy tych dwoch pierwszych). Wszystko oczywiscie zalezne jest od Twoich zasobow $$$. A co do tej opcji w biosie to nie mecz sie i nie szukaj. Ta plyta jej poprostu nie ma :/ (12 kompow u mnie w firmie pracuje na tych plytach). Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tares Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 ja też bym stawiał na Abita VT7, tania, stabilna, wydajna, bezproblemowa, za tą cene nie ma lepszej pod intela na s478 ( ogólnie jest na poziomie i865pe, ale czasami i z i875 wygrywa ;-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necki Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 no to luz, jeszcze ciekawe tylko czy będe mógł wymienić w tym sklepie co kupowałem czy będe musiał szukać kupca np. na giełdzie. Dzięki za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...