budyn80 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Od wczoraj dopiero mam stałe łącze, instaluje eMule 0.44b i za cholerę nie mogę wejść na żaden serwer. Jak już jakimś fuksem wejdę to po kilkunastu sekundach mnie wywala i komunikat wyskakuje że jestem na czarnej liście... Gdzieś czytałem że przyczyną może byc fakt że udostępniłem tylko pliki mp3... Ma ktos jakiś pomysł?Cokolwiek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon1980 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 zamknij szybko ten temat zanim dostaniesz 10 punktów kary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budyn80 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Za co? Skorzystałem z opcji Szukaj ale ostatni podobny temat był w zeszłym roku... Aha.. u was nie można o emule ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...