snc Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Wczoraj po raz pirwszy wyprobowalem program riva tuner. Wczesniej uzywalem power stripa. Niestety nie moglem podkrecac rdzen przez sterowniki. Winne byly detonatory 4.71. Zgralem wiec plik qtwk.dll z werski 30.82 i po problemie. Ale niestety po zmienianiu taktowania 3dmark zawieszal sie. Ustawilem taktowanie na poprzednie parametry 288,554 i tesz sie zawiesil. Ustawilem na jeszcze mniejsze i znow zwis. Dlaczego? Sprawdzaelm warcrafta3 i gta3 i wszystko dziala ok. Moze kartaa sie przegrzala? Sam juz nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 jestem przeciwnikiem zamiany takich plikooff, jaki ty zamienłeś, mjogło ci to troshq system sypnac. jeeli miales ghosta, to wrzocaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 ja tego pliku nie zmienilem tylko go dodalem bo detonatory 40.71 go nie instaluja to windows/system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 hmmmmmmm wywal ten plik i sprawdz, czy komp bedzie zachowywal sie tak samo, tzn usun tego plika i wyczysc rejestr z wpisooff pozostawionych przez tweakera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Wczoraj po raz pirwszy wyprobowalem program riva tuner. Wczesniej uzywalem power stripa. Niestety nie moglem podkrecac rdzen przez sterowniki. Winne byly detonatory 4.71. Zgralem wiec plik qtwk.dll z werski 30.82 i po problemie. Ale niestety po zmienianiu taktowania 3dmark zawieszal sie. Ustawilem taktowanie na poprzednie parametry 288,554 i tesz sie zawiesil. Ustawilem na jeszcze mniejsze i znow zwis. Dlaczego? Sprawdzaelm warcrafta3 i gta3 i wszystko dziala ok. Moze kartaa sie przegrzala? Sam juz nie wiem. 3DMark się zawieszał, czy wywalało cię do windows, bo mnie wywalało do windy, jak podkręciłem za dużo. Spróbuj jeszcze usunąć ten plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 ja mysle ze to nie przez ten plik ale przez to ze w riva tunerze mozna podkrecac 2 sposobami a ja sie bawilem tym 1 a dopiero pozniej 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...