mucha77 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 W jaki sposób mam uaktualnić sterowniki SATA, twardy chodzi mi podejrzanie wolno (tzn. klepsydra pojawia się przy zwykłym otwieraniu katalogów) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 jaka płyta, jaki kontroler strona producenta tam są nowe drivery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha77 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Jak mam zainstalować INF update ? Czy to mozliwe że nie chcą się zainstalować bo mam złą wersję Win XP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha77 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Jak mam zainstalować INF update ? Czy to mozliwe że nie chcą się zainstalować bo mam złą wersję Win XP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...