Skocz do zawartości
VorTeX[PL]

.:INTERNETOWE ROZGRYWKI MULTIPLAYER:. -->

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Rozpocząłem ten temat dla ludzi którzy chcieliby sie konkretnie ustawić na rozgrywkę sieciową dowolnie wybranej gry (quake, unreal,hl,SoF,battlefield,far cry,need for speed underground, etc. etc.) właśnie tutaj, gdyż istnieje wiele tematów o grach ale gdzieś tam pomiędzy codziennymi problemami graczy typu "nie mogę tego przejsc czy tamtego, a podoba mi się w tej grze to a w tamtej tamto" giną posty gdzie ludzie piszą "to spotkajmy się na serwerze...".Rozumiecie o co chodzi.Chcę aby wszyscy którzy już uporali się z fascynacją i problemami gier na single player mogli spotkać się tu i umówić na typowe giercowanie sieciowe.Mam nadzieję, że moderatorzy docenią moją intencję i nie zablokują tego postu gdyż myślę, że przydać się może wszystkim graczom.

PAMIĘTAJCIE-rozmawiamy tutaj o grach sieciowych, ustawiamy się na serwerach.

Jako pierwszą grę do dyskusji i ewentualnej gry proponuję najnowszy mod do HL2 czyli Deathmatch..jesli będą chętni...będę stawiał serwer codziennie od 18 godziny.....będzie to serwer tylko dla osób korzystających z tego topicu...

mój numer gadu gadu spod którego będzie można otrzymać info o IP serwera (dlatego ze mam jednomegową neostradę i codziennie nowe aj pi :wink: )GG : 8210470. ewentualnie tlen: vortex84@tlen.pl.

Oczywiście jeśli ktoś z Was również ma możliwość postawienia serwera jakiejś multiplayerówki niech też daje znać.Wszystkie propozycje mile widziane.Ten topic jest dla Was multiplayerowcy!!

P.S-Nie będę pisał tu o serwerze CS:Source dlatego, że tym zajmuje się CMX w temacie COUNTER STRIKE:SOURCE.Jest tam podane IP oraz hasło. POZDRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj VorTeX. Pocieszyłeś mnie troche w wątku o HL2. Mam teraz nadzieję, że multiplayer faktycznie będzie fajny. Jak tylko otrzymam przesylkę zgłoszę sie na Twój server.

Jedno pytanko - czy tego moda (DM) trzeba osobno dociągać, czy steam już to będzie miał (w podstawowej wersji HL2)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MaciejzPiły - Tsza sciagnac go przez Steam.

Może ktoś z dobrym lączem okaże łaske i postawi stały serverek HL2:DM dla użytkowników forum.purepc.pl?

no byłoby fajnie......ja nie mam możliwości bo komp nie moze u mnie cały dzien chodzic to raz a dwa ze mam neostrade i za kazdym razem mam inne IP....wiec do mnie to tylko jak juz wspomnialem tylko na gg mozna sie ustawic....mogiem tez odpalic serwer need for speed underground , quake 3, far cry, battlefield vietnam....sztokolwiek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi