VorTeX[PL] Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Witam! Rozpocząłem ten temat dla ludzi którzy chcieliby sie konkretnie ustawić na rozgrywkę sieciową dowolnie wybranej gry (quake, unreal,hl,SoF,battlefield,far cry,need for speed underground, etc. etc.) właśnie tutaj, gdyż istnieje wiele tematów o grach ale gdzieś tam pomiędzy codziennymi problemami graczy typu "nie mogę tego przejsc czy tamtego, a podoba mi się w tej grze to a w tamtej tamto" giną posty gdzie ludzie piszą "to spotkajmy się na serwerze...".Rozumiecie o co chodzi.Chcę aby wszyscy którzy już uporali się z fascynacją i problemami gier na single player mogli spotkać się tu i umówić na typowe giercowanie sieciowe.Mam nadzieję, że moderatorzy docenią moją intencję i nie zablokują tego postu gdyż myślę, że przydać się może wszystkim graczom. PAMIĘTAJCIE-rozmawiamy tutaj o grach sieciowych, ustawiamy się na serwerach. Jako pierwszą grę do dyskusji i ewentualnej gry proponuję najnowszy mod do HL2 czyli Deathmatch..jesli będą chętni...będę stawiał serwer codziennie od 18 godziny.....będzie to serwer tylko dla osób korzystających z tego topicu... mój numer gadu gadu spod którego będzie można otrzymać info o IP serwera (dlatego ze mam jednomegową neostradę i codziennie nowe aj pi :wink: )GG : 8210470. ewentualnie tlen: vortex84@tlen.pl. Oczywiście jeśli ktoś z Was również ma możliwość postawienia serwera jakiejś multiplayerówki niech też daje znać.Wszystkie propozycje mile widziane.Ten topic jest dla Was multiplayerowcy!! P.S-Nie będę pisał tu o serwerze CS:Source dlatego, że tym zajmuje się CMX w temacie COUNTER STRIKE:SOURCE.Jest tam podane IP oraz hasło. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 HL2 - Deathmatch :D - - - ?? gramy ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VorTeX[PL] Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 HL2 - Deathmatch :D - - - ?? gramy ? :lol:spoko 666 ale tak jak mówie dopiero od 17.30 - 18 bo narazie to w pracy jestem:P dobra ludzie postawiłem serwer half life 2 deathmatch...kto ma ochote zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Ja szukam klanu MoH Paciffic Assault ale jeszcze żadnego klanu polskiego chyba nie ma a przynajmniej ja się nie natknąłem w czasie gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazioo Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Hejka mam pytanko: czy ten hl2:DM to potrzebuje steama i jakiegos logina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Wszystko co teraz Valve publikuje potrzebuje Steam'a. Juz sciagam DM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zabawa byla przednia. Mam nadzieje, ze VorTeX zapoda screena z zabaw w złomiarzy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VorTeX[PL] Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 heh...godzina 00.30 .... greg: "ty weź pozbierjamy wszystkie graty i wrzućmy je w jedno miejsce, zobaczymy ile tego będzie"....ile tego jest sami zobaczcie :P http://vortex84.ath.cx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 no i nie dziala obrazek... :/ a ktos gra w americasarmy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Ano nie dziala, a taki fajny złomik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VorTeX[PL] Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Ano nie dziala, a taki fajny złomik :Da no działa tylko ze jak mam włączony komp w domu...:D..np. TERAZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejzPiły Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Witaj VorTeX. Pocieszyłeś mnie troche w wątku o HL2. Mam teraz nadzieję, że multiplayer faktycznie będzie fajny. Jak tylko otrzymam przesylkę zgłoszę sie na Twój server. Jedno pytanko - czy tego moda (DM) trzeba osobno dociągać, czy steam już to będzie miał (w podstawowej wersji HL2)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbys-baunS Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 MaciejzPiły - Tsza sciagnac go przez Steam. Może ktoś z dobrym lączem okaże łaske i postawi stały serverek HL2:DM dla użytkowników forum.purepc.pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VorTeX[PL] Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 MaciejzPiły - Tsza sciagnac go przez Steam. Może ktoś z dobrym lączem okaże łaske i postawi stały serverek HL2:DM dla użytkowników forum.purepc.pl? no byłoby fajnie......ja nie mam możliwości bo komp nie moze u mnie cały dzien chodzic to raz a dwa ze mam neostrade i za kazdym razem mam inne IP....wiec do mnie to tylko jak juz wspomnialem tylko na gg mozna sie ustawic....mogiem tez odpalic serwer need for speed underground , quake 3, far cry, battlefield vietnam....sztokolwiek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 VorTeX[PL] ale wypas :D ja sie pisze :D przeciwnik ze mnie pewnie zaden ale zawsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Skill nie wazny, wazna zabawa :D Po grze w Q3 z VorTeXem smutno mi sie zrobilo :D Ale to wszystko wina pingow :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VorTeX[PL] Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 to jak ktos chce grac w hl2 to walcie do mnie na gg...numer na samej górze tego topicu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwester Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Ja gram w Wolfenstein EnemyTerritory i mi sie podoba bardzo bardzo wszystkim poolecam tą rozrywke bo jest Qll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...