Lipcowy Poranek Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Cześć !! Mam takie pytankko :: Czy istnieje możliwość dodania nowych sterowników do płyty instalacyjnej MS Windows XP Professional SP2 ?? Chodzi mi oto, aby sterowniki instalowały się w momencie instalacji systemu, bo denerwuje mnie instalowanie tego wszystkiego po zainstalowaniu Windowsa :/ Najpierw mobo i reszta, potem grafika, internet, monitor ... Jeżeli tak do do którego folderu na CD je wrzucić ?? np. Od karty sieciowej PLANET WL-8303 mam trzy pliki: Net8180.cat NET8180.inf rtl8180.sys Gdzie je skopiować ?? Dzięki wielkie :: Lipcowy Poranek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 http://unattended.msfn.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Program nLite to potrafi - szukaj na forum - bylo o tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...