Marcin_gps Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 No właśnie mam przygotować na socjologie 10-min wystapienie na dowolny temat i tu jest największy problem :lol: Bo chciałbym wybrać taki temat, który zainteresuje jak najwięcej osób w grupie i żeby stosunkowo wyczerpać temat w ciągu 10 minut wszelkie propozycje mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 To napisz kogo masz w grupie. Wszak Ty ich znasz więc powinieneś wiedzieć co ich zainteresuje. Napisz więcej, pomyślimy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 no az tak dobrze to ja ich nie znam, bo dopiero studia zaczynam ;> ale wszyscy informatycy, jedni bardziej drudzy mniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 motyw kozla w literaturze starogrenlandzkiej ;) migracja dziobakow w aspekcie wzrostu inflacji spowodowanej spadkiem ceny szpinaku ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 migracja dziobakow w aspekcie wzrostu inflacji spowodowanej spadkiem ceny szpinaku ;pWypraszam sobie, nigdzie nie migruję.... o co chodzi? :P :lol: <lol> rozwaliłeś mnie bruce....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 (...) ale wszyscy informatycy, jedni bardziej drudzy mniej :P Na studiach informatycznych (-> jakie?) macie socjologię? Może w takim razie coś a la: jak rozwój technologi (w szczególności informatycznych) zmienił/zmienia komunikację międzyludzką. Co prawda temat rzeka i nie wiem czy 10min wystarczy ale możesz spróbować :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Crazy_Ivan --> bardzo dobry temat!! :) ale czekam na dalsze propozycje, moze cos rownie ciekawego ktos podsunie PS dokladnie to studiuje informatyke i ekonometrie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Mój brat na telekomunikacji (Polibuda Wawa) też ma socjologię. Ja proponuję: Internet - czy może uzależniać :?: (chyba raczej tak :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 na angielskim mialem takie cos How travelning by car train or playn changed the way we see the world czy jakos tak ;] ty zrob jak komputery zmienily nasze postrzeganie swiata :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Arnie --> wole sie w ten temat nie zaglebiac, bo dola znowu zalapie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Ja wprawdzie jestem na politologii ale mialem retoryke i u nas najwieksze wziecie mial temat o kobietach - ale byl napisany z jajem i z zajebistym jajem przedstawiony a to wielka sztuka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...