MATZ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Posiada ktos z was tą płytkę,bo ja ja mam i axp 1800+ agoia nawet na fsb 140 nie idzie ale co najdziwniejsze jak ustawie fsb 266 to chodzi ale czestotliwosc proca sie nie zmienia :). Czekam na jakies rady z wyzszej polki :) Bo sam juz chyba wszystkiego probowalem :( POMOCY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexem Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 idealnie posiada ta plytke od niedawna i pracuje stabilnie na zmienionym fsb w ramach rozsadku oczywiscie:) problemy sa tylko z pamiecia przy zmianie parametrow w biosie z auto na swoje winda sie wiesza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 może sproobooj na wyższym napięciu, co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 no ja mam ta plytke i na razie tylko lekko podkrecilem athlona xp 1700 na 1900 czyli fsb ze 133 na 145 i chodzi ok, mam pamiatki kingstony na winbondach ustawione na ultra, tummingi na 2 i smiga wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Kurcze a mi sie nie uruchamia nawet na fsb140 mimo iz mam pamieci corsairs! :( Jaka moze byc przyczyna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 może sproobooj na wyższym napięciu, co?Probowalem i tez nic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 idealnie posiada ta plytke od niedawna i pracuje stabilnie na zmienionym fsb w ramach rozsadku oczywiscie:) problemy sa tylko z pamiecia przy zmianie parametrow w biosie z auto na swoje winda sie wieszaJa mam korsarze wiec nie mam z tym problemu. P.s. Ma ktos polska instrukcje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 A zapomnialem moze to wina temperatury bo mam takiego slabego cooler mastera na razie:) po lekkiej pracy mo ok 59c. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...