kwojtyra Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Witam mam pytanie czy dam rade wyciągnąć więcej z mojego Semprona 2200+ Obecnie wyciągnołem 1890MHz na fbs 210 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Witam mam pytanie czy dam rade wyciągnąć więcej z mojego Sempron 2200+ Obecnie wyciągnołem 1890MHz na fbs 210 A dobrze się czujesz ?? TO temat do ekstremalnego działu ?? Kręcenie semprona na średniawym coolerku ? EEEEEEEEEE A pytanko bardzo klawe Ja myślę, że wyciągniesz z 2,7GHz - tylko proc musi stać znacznikiem na północ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Kolego zamiast zadawać pytania z którymi mógłbyś spokojnie udać się pod www.wrozki.pl radzę zacząć dużo czytać forum. Lekturę zacznij od FAQ. Radzę zapoznać się z opcją Szukaj. To forum jest tak wielkie, że możesz znalaźć tu odpowiedzi na prawie wszystkie pytania o sprzęt i nie tylko (to czego tu nie ma jest zapewne na googlu:), wystarczy poszukać! Pozdrawiam i życzę miłego korzystania z forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...