Tocki Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 witam :> Co polecacie najbardziej , co najlepsze ?:> oryginale Catalyst , Omegi czy D.N.A ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Testuj, testuj, testuj tylko w ten sposob sie dowiesz. Z kazdym wydaniem nowej paczki sterownikow jest roznie z wydajnoscia, raz jedne sa lepsze raz drugie. Ja Ci polecam Catalyst 4.12 Beta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Ja polecam najnowsze Omegi oparte na sterach Catalyst 4.12 Beta: Radeon Omega Drivers v2.5.97 (4.12 Beta) dla win 2k/XP. Rewelacja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 DNA 3.2.4.10 Sprawdzałem chyba wszystkie inne i te najlepiej mi śmigają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiSz Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 a u mnie lepiej od dna (i innych) spiaywaly sie ForSage a pozatym jest mozliwosc softmodu 9800PRO>>9800XT ale czy to dobrze dziala to ci nie powiem bo zanim sie wzialem za testy wrzucilem w krate bios od XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...