luckyluk Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Tak jak w temacie. Chodzi o to że nLite przy instalacji mówi mi że potrzebuje minimum 800 Mb wolnego miejsca. Nawet jakbym miał 1000000 Mb wolnego miejsca to on i tak robi pętle i mówi że potrzebuje 800 Mb wolnego miejsca. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 To zrób tak, żebyś miał te 800MB wolnego. Skontaktuj się ze mną na gg, postaram Ci się pomóc, albo opisz bardziej ten problem tzn: kiedy to się zdarza: przy uruchomieniu, tworzeniu obrazu itp. Jaką masz wersje nLite? 99.4? Update: masz zainstalowanego Frameworksa SP1? Jeśli nie to zainstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyluk Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Już sobie poradziłem :wink: . Problem był taki że przy konfiguracji " Wybierz folder instalacji windows" trzeba było włożyć płytę Windows do CD-ka, tylko że skąd ja miałem to wiedzieć :wink: . Dla kogoś kto będzie miał w przyszłości podobny problem tzn. " Przy wybieraniu w ( Wybierz folder instalacji windows ) wybierzemy dowolny folder i wyskoczy komunikat że musisz mieć minimum 800 MB wolnego miejsca, to po prostu trzeba włożyć do CD-Romu windows i programik zacznie kopiować pliki do wcześniej wybranego folderu. Ps. Które usługi i niepotrzebne programy można wyrzucić :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...