radziol Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 tyle tego na rynku co polecacie kingston hynix geil czy moze cos inngo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 p[omimo iż takich tematów było setki, ale odpowiem geil = hynix + radiatorek kingston, ale który do podkręcania, nie do podkręcania do jakiej płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziol Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 mam plyte A7N8X-E delux do tego kosci i niewiem jeszcze czy bede podkrecal czy nie ale chce cos kupic bo mam 2x256 no name i chce zamienic wiec co panowie radzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 mam plyte A7N8X-E delux do tego kosci i niewiem jeszcze czy bede podkrecal czy nie ale chce cos kupic bo mam 2x256 no name i chce zamienic wiec co panowie radzicie? Jak dostaniesz to kup Hynix 2 x 512 MB, nie ma lepszych pamieci ktore są w normalnej cenie. W ostateczności Kingmax, Kingson Value RAM, TwinMOsa raczej bym sie wytrzeghał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Radziol, zajrzyj no brachu do topiku o A7N8X. Tam w FAQ umieściłem obszerny wykaz pamięci nie sprawiających problemów na tej płycie wraz z osiągami na tym konkretnym modelu płyty. Oczywiście wszystko i tak zalezy od kości zastosowanych do modułu, ale i to jest uwzględnione. BTW - 2x512 Hynix to dobre rozwiązanie, tym bardziej biorąc pod uwagę cenę. Ale z góry CIę uprzedzam, że A7N8X kaprysi na wyższym FSB z tymi kostkami. To nie to co na NF7 czy DFI Ultra II.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...