unitekk Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Pytanie jak w temacie : http://allegro.pl/show_item.php?item=36408308 Dzięki na odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Myślę, że tak. Sam własnie czekam na taką nagrzewniczkę od poldka tylko ja sobie sam króćce przerobię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Dorówna ?? Hahahaha, ona będzie sporo lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Black Ice się może schować przy prawie wszystkich miedzianych nagrzewnicach od samochodu. A sprzedawca pewny, więc nie ma się co zastanawiać szczególnie za te pieniądze, chociaż wątpię żeby poszła za mniej niż 60zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Hm, ja mam dziwne wrazenie ze na BIP2 mialem te 3-4* :!: mniej na procu niz na kadecie, ale jezeli tak mowicie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruniak Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 moim zdaniem spokojnie przescignie nawet pozatym kiedys kupilem nagrzewniczke od tej sooby co jest aukcja i jestem bardzo zadwolony nie dosc ze pieknie wypolerowana to jeszcze w srodku czysciutka wszystkie finy proste SUPPPR naprawde polecam ta nagrzewnice i od tego urzytkownika trafny wybor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 bruniak- dziwny zbieg okolicznosci... twoja rejestracja dokladnie w dniu powstania tego tematu + ta nad wyraz pochlebna opinia... Co do nagrzewnicy- sadzac po fotkach jest w swietnym stanie czyli nie powinno byc problemow z pokonaniem black ice'a pro. Jednak BIP2 moze byc juz wydajniejszy, ale i cena x- razy wieksza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Bzdura... Osobiście miałem Kadeta w idealnym stanie (gdzieś sie wala w piwnicy jeszcze) a teraz mam BIP2.... Za BlP2: + Przystosowana do komputera. Gotowy shroud, idealne wymiary + małe opory + wygląd (poniekąd jestem estetą) + parametry... tu ciężko dokładnie coś napisać. Można tylko na czuja. Ja jestem bardzo zadowolony ze wywaliłem Kadeciaka.... Przeciw: - CENA!!! - Lakier który jest bardzo delikatny i łatwo odpryskuje - otwory pod wentyle powinny być nagwintowane. Dużo się trzeba namęczyć żeby prawidłowo zamontować wentyle... Wnioski: jak Cie stać to bierz BIP2. Jak Cie nie stać bierz to co napisałeś.. i też będzie dobrze.... BTW: ciekawe dlaczego ktoś to sprzedaje skoro już ma w budzie (zdjęcia)... pewnie chce sprzedaz, dorzucić kaske i kupić BlackIce lub coś pokrewnego ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Jeśli rozmawiamy to na temat Black Ice to może zainteresuje Was informacja o nowej ich rewizji. Poprzednia wersja miała kilka błędów: -Delikatny lakier -Otwory były tak rozmieszczone, że trudno było założyć dwa wentyle na raz -Bardzo delikatne kroćce bez gwintu Przekazałem te informacje Willowi z OC Hardware Labs. I wczoraj do Polski trafiła nowa rewizja chłodnic po nowych cenach. Teraz zastosowany lakier jest na bazie żywicy epoksydowej i dodatowo jest termo-utwardzany. Chłodnice mają gwintowane otwory co pozwala na samodzielny montaż choinki 1/2" (znajduje się w komplecie), lub szybkozłączek. Komora plenarna została przeprojektowana, w celu jeszcze mniejszych oporów. I chyba to co najważniejsze niższe ceny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 BTW: ciekawe dlaczego ktoś to sprzedaje skoro już ma w budzie (zdjęcia)... pewnie chce sprzedaz, dorzucić kaske i kupić BlackIce lub coś pokrewnego ;-) Gościu gdybyś nie zauważył to On się specjalizuje w sprzedaży nagrzewnic. Sam od niego wziąłem podobną. Sprzedaje je na allegro. A takie gadanie, że twoja jest wydajniejsza to mi się śmiać chce ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=36408308 czyli to jest od polozneza tak ? czyli od czego to w końcu jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Tak, to jest polonez/fiat 125p !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Z przerobionymi króćcami ona jest. A to malowanie na czarno to poto żeby nie było widać jak ochydnie wyglądała po przeróbce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Przekazałem te informacje Willowi z OC Hardware Labs. I wczoraj do Polski trafiła nowa rewizja chłodnic po nowych cenach. gdzie je będzie można dostać?? czy na mcs będą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Tez prosilbym o info. gdzie mozna kupic nowe rev. black ice'ow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 http://www.proline.pl/shop.php?kat=Ch%B3od...dne+i+akcesoria i MCS - postaram się przez niedzielę dodać opisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilong Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ja będe mial jutro chłodnice z opla omegi i powiem co i jak:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 ja będe mial jutro chłodnice z opla omegi i powiem co i jak:D 1172757[/snapback] Czy nadeszlo juz "jutro" :?: ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 hehehe. :D niezle odswiezenie posta :P pewnie juz mial byla do pupy wywalil i dawno zapomnial... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomize Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 CZłowieku!!! Nagrzewnica samochodowa ma wielokrotnie większą powierzchnie odpowadzania ciepła niz jakiś tam Black Ice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 CZłowieku!!! Nagrzewnica samochodowa ma wielokrotnie większą powierzchnie odpowadzania ciepła niz jakiś tam Black Ice. 1283370[/snapback] Czlowieku! on zapewne zdazyl sie sam o tym przekonac.. :lol: :blink: :huh: :unsure: pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Ja już się przekonałem do takiej nagrzewnicy. U mnie na aquaelu 650 utrzymuje temperaturę poniżej 50 stopni mojego blisko 140Watowego Bartona nawet po kilkugodzinnym obciążeniu primem. Wchodzą na nią niemal idealnie 2 wiatraki 120mm. Za cholerę nie kupię Black ICE. Jak fiaciora miałem po niecałe 50zł nówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ale nowke nowke czy nowke wyczyszczona przez pana z allegro? Daj namiary gdzie kupic jesli to pierwsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...