Skocz do zawartości
Monkas

WC "Poczatkujacy"

Rekomendowane odpowiedzi

A wiec chcialbym z chalasliwego chlodzenia powietrzem przejsc na cichutkie chlodzenie woda problem jednak polega na tym iz jestem w tych sprawach poczatkujacy i niewiem jak sie do tego zabrac. a wiec gdybyscie mogli

to podajcie mi jakies propozycje. cena to max 250 zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zalezy co chcesz jeszze chlodzic oprocz CPU. ja chlodze jak narazie tylko proca. mam taki zestawik:

pompka: Atman AT-305 (55 PLN)

chłodnica: kadet (za free ze zlomu dostalem, ale koszt ok. 70-80 PLN)

blok na cpu: Spider EX (90 PLN)

węze PCV (ok. 3 PLN / metr) (niedlugo zmniam na silikonowe)

pojemnik z wodą po ciastkach :) (zmienie na easy click)

Taki zestawik powinien Cie wyniesc wlasnie ok. 250 PLN

Najpierw duzo poczytaj sobie o tym jak to dziala itd. Ja zanim zlozylem zestaw to z miesiac siedzialem na tym forum i studiowalem temat po temacie o WC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zacznij facet czytac bo prawie wszystko juz bylo napisane i zmuszasz ludzi do napisania tego jeszcze raz bo jestes za leniwy na szukanie?zacznij facet czytac bo prawie wszystko juz bylo napisane i zmuszasz ludzi do napisania tego jeszcze raz bo jestes za leniwy na szukanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi