Monkas Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 A wiec chcialbym z chalasliwego chlodzenia powietrzem przejsc na cichutkie chlodzenie woda problem jednak polega na tym iz jestem w tych sprawach poczatkujacy i niewiem jak sie do tego zabrac. a wiec gdybyscie mogli to podajcie mi jakies propozycje. cena to max 250 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 proponuję :http://users.adelphia.net/~kamel/Posting.swf zapoznaj,zrozum,zastosuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo.terror Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 to zalezy co chcesz jeszze chlodzic oprocz CPU. ja chlodze jak narazie tylko proca. mam taki zestawik: pompka: Atman AT-305 (55 PLN) chłodnica: kadet (za free ze zlomu dostalem, ale koszt ok. 70-80 PLN) blok na cpu: Spider EX (90 PLN) węze PCV (ok. 3 PLN / metr) (niedlugo zmniam na silikonowe) pojemnik z wodą po ciastkach :) (zmienie na easy click) Taki zestawik powinien Cie wyniesc wlasnie ok. 250 PLN Najpierw duzo poczytaj sobie o tym jak to dziala itd. Ja zanim zlozylem zestaw to z miesiac siedzialem na tym forum i studiowalem temat po temacie o WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 chcialbym chlodzic procka i zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo.terror Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 no to do procka polecam Ci ten blok co ja mam. za zasilacz sie narazie nie bierz. zamontuj 2 wentyle w zasilaczy i pusc na 5 lub 7 V i beda nieslyszalne. wc w zasilaczu jest troche trudne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 jak bys mogl to powiedz mi jeszcze jak zrobic 5V a zestaw wolal bym zlozyc w jednym sklepie jak znasz link to podaj mi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 zacznij facet czytac bo prawie wszystko juz bylo napisane i zmuszasz ludzi do napisania tego jeszcze raz bo jestes za leniwy na szukanie?zacznij facet czytac bo prawie wszystko juz bylo napisane i zmuszasz ludzi do napisania tego jeszcze raz bo jestes za leniwy na szukanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...