mongothealien Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 kupilem za 280 zeta prolink'a gf4 MX 440 64 DDR TV out OEM. w sklepie, z gwarancją. dobra cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 ja widziałem ta sama karte na gieldzie w Katowicach za 350, wiec chyba sie oplacalo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Moj Winfast na MX440 byl po 490-pare, w sklepie tweak.pl jest po 505 huehehe wiec to chyba dobra cena... ;) (inna sprawa ze ja swojego dostalem za friko ;)). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 w jakim klepie kupiłes ta karte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 w jakim klepie kupiłes ta karte? wlasnie :P bo jush zakladam buty..... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 jest to sklepikw katowicach, przy ulicy stanislawa ( prostopadła do mariackiej ) nazywa się poprostu "komputery" czasami zdarzaja się tam takie okazje, więc warto zaglądać !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 a ten sklep ma moze swoja strone internetowa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 ni ma - jest to jeden z tych małych sklepików, w których sprzedawca rozmawiając z klientem wcina śniadanie, pamuje ogólny nieporządek, prolinka określają jako gigabyte :lol: .... więc trzeba niestety osobiście ich odwiedzać by trafić na jakąś zaj***ą okazję jak mój gf4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 no ale mi sie nie oplaca jechac do katowic przeciez po karte strace wiecej na paliwo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 czy to taka super okazja to sie okaze w "praniu" :lol: :lol: :lol: ps. napisz nam jak ci ta karta pier****** w kaledarz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 bez obaw... jak narazie smiga bez pierdnięć 8) wreszcie mogę sobie zapodać wszystkie ustawienia na max, nawet mafia się nie tnie ( a wcześniej na gf2mx200 to była max kapa ). mogę sobie szczerze powiedzieć - to był zajebisty weekend !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 a sa tam moze jakies promocje procesorow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Nieźle, szkoda że mieszkam w Warszawie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ale jest jeszcze jedna mozliwosc mongothealien jak zobaczy jakas promocje to nam powie a jezeli bedzie ktos chetny to on kupi i przesle do chetnego.........chyba troche namotałem 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 plan jest dobry, tylko u mnie czasami krucho z dudkami :roll: tera się troche zastanawiam i zaczynam przypuszczać, że moja grafa prawdopodobnie "zgineła z transportu" i jakiś człowiek odsprzedał ją w tym sklepie... wtedy chyba będą jakieś problemy z gwarancją - ale pieprzyc to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...