tesco23 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Mam plytke Asrocka k7s8x rev3.0 i radzia 9550 Connect3D problem tkwi ze jak dam AGP8x to zaczynajasie przeklamania i zwisy na AGP 4x chdzi zarypiscie FW wlaczony testowalem tez z wylaczonym i lipa Bios wgrany najnowszy Macie jakies pomysly?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 nic nie poradzisz, sis746fx ma czasami problemy z agp8x, poprostu ustaw 4x i tyle, spadek wydajnosci bedzie rzedu gora 1% tak wiec nie masz sie co przejmowac aha i FW powinno byc wylaczone pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesco23 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 czemu wylaczone FW?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 ati tak zaleca, w wiekszosci przypadkow FW powoduje niestabilnosci na radkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesco23 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 jaki bios wgrales do swojego radzia?? ja wgralem od 9600 to mialem na przyspieszaniu WMV zajebiste kolory ile moge wycisnoc z mojego radzia connect3d 9550 pamiatki SAmsung 4.0 ?? stery zmodowane mam chetnie bym pogadal z toba na gg bo nie zna sie dobrze an radziach Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...