stona Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 mam swojego GF ale jest 100% no name :( , pod wzgledem technicznym to chyba to samo co firmowe , sprawdzilem i mam takie same pamiatki jak np ta sama karta z Leadteka i pytanko : Jak mozna przerobic taka karte no-name na firmowke ? Czy wystarczy nagrac biosik z tej firmowej ? czy cos jeszcze ? a moze w ogole cos innego :) papa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 mam swojego GF ale jest 100% no name :( , pod wzgledem technicznym to chyba to samo co firmowe , sprawdzilem i mam takie same pamiatki jak np ta sama karta z Leadteka i pytanko : Jak mozna przerobic taka karte no-name na firmowke ? Czy wystarczy nagrac biosik z tej firmowej ? czy cos jeszcze ? a moze w ogole cos innego :) papa Napisz na nim "no name" i masz oryginalnego no name :!: :oops: pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 O matko ale jestes model :) Sam chyba jestes "no name".. Mam nadezieje ze moderator jakis doceni Twa inteligencje i przezuci tego posta na forum osla laczka do topica dobry dowcip :) hyhyhy az sie poplakalem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 A tak wogole (zanim temat na Osla poleci :-)) dodam pytanie: -jak przerobic kundelka na "firmowke"? (moze byc jajnik..) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 A ja odpowiem na posta. Więc: pamiątki to nie wszystko... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 jest program rbedit i wnim można ustawić identyfikacje karty (producent , chipset :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 mam swojego GF ale jest 100% no name :( , pod wzgledem technicznym to chyba to samo co firmowe , sprawdzilem i mam takie same pamiatki jak np ta sama karta z Leadteka i pytanko : Jak mozna przerobic taka karte no-name na firmowke ? Czy wystarczy nagrac biosik z tej firmowej ? czy cos jeszcze ? a moze w ogole cos innego :) papa Możesz nagrać bios od dowolnej "firmowej" MX440. Może to być Gainward, Leadtek, MSI wszystko jedno. Tylko nie licz na to że zacznie dzięki temu zabiegowi lepiej się kręcić :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 nie, no LOL :P ale sie zbrechtalem :P czloweiku, z kondona spadles? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 :mrgreen: a myślałem, że to ja jestem debil :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 a myślałem, że to ja jestem debilhyhy ja tez tak myslalem [heh -joke, no offence] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 napisz w nocy czarnym markerem winFUS :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Albo gejnłord :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 mam swojego GF ale jest 100% no name :( , pod wzgledem technicznym to chyba to samo co firmowe , sprawdzilem i mam takie same pamiatki jak np ta sama karta z Leadteka i pytanko : Jak mozna przerobic taka karte no-name na firmowke ? Czy wystarczy nagrac biosik z tej firmowej ? czy cos jeszcze ? a moze w ogole cos innego :) papa Możesz nagrać bios od dowolnej "firmowej" MX440. Może to być Gainward, Leadtek, MSI wszystko jedno. Tylko nie licz na to że zacznie dzięki temu zabiegowi lepiej się kręcić :wink: .Kręcić nie będzie sięlepiej ale można poprawić osiągi karty. Nie trzeba do tego zmieniać biosa wystarczy tylko zainstalowaćstery innego producenta. I to jest niezaprzeczalne. Jak ktoś nie wierzy to niech poszuka sobie mojego wątku o ustawieniach kyro2. Sama podmianka sterów na stery od herculesa dała wzrost kilku procentowy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 A tak wogole (zanim temat na Osla poleci :-)) dodam pytanie: -jak przerobic kundelka na "firmowke"? (moze byc jajnik..) ROTFL to najlatwiej - trzeba kupic na wyprzedazy starych mebli kredens na niskich nozkach, kupic szczeniaczka/kundelka, wepchnac go pod ten kredens i nie wypuszczac az urosnie - efekt murowany kundelek/jamniczek (zeby byl dluzszy mozna ciagnac 1 reka za ogon a 2 za mordke - tak ze 3 godziny dziennie) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 heheehehehheheehheheheehheheh no qr*a niemoge hehehehehe super WIE KTOS JKA ZROBIC Z MOJEGO D700 NA AXP3300+ MOZE ZMIENIE BIOSA, MONITOR A MOZE ZMIENIE SKARPETKI EHEHEHEHHE NO NIEMOGE :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Qrde Combat więcej tego hehe to się nie dało?? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 ojej ale mnie zrugaliscie :( chodzilo mi o to ze mam sterowniki Gainwarda i jak chce je zainstalowac to win krzyczy ze ja nie mam tego gainwarda , a chodzi mi o to zeby cos zmienic zeby win myslal ze jednak ten gainward jest i lyknal te stery i o nic wiecej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 może mi ktoś powie jak z mojego athlona zrobić p4 hehehhehehehehe bedę wdzięczny tylko najlepiej tak z 3 gigowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 może mi ktoś powie jak z mojego athlona zrobić p4 hehehhehehehehe bedę wdzięczny tylko najlepiej tak z 3 gigowego Albo z TNT 16mb zrobić GAINWARDA 4600 - to bym się ucieszył :lol: :twisted: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 dobe ...dobre naprawde dobre... :lol: nic ci to raczej ne da jakosc bez zmian i wydajnosc poniewaz wszystkie podzespoly pozostaja bez zmian!! dobre......... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 ojeju , walnelem gafe i jest mi z tego powodu przykro :oops: , zamykamy topica i nie nabijajcie juz wiecej postow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...