Jojek11 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 kupiłem nie dawno na allegro karte Albatrona Ti4200 128Mb i wyświetlają mi się dziwne paski gość pisał że na taktowaniach 470/230 wszystko jest ok (http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32894115) prubowałem się z nim skontaktować ale on muwi że to wina chłodzenia doradzcie mi cos, zwrucić ją?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Uwalone pamięci, na zwrot masz niewielkie szanse, bo w opisie jest informacja, że z kartą coś nie tak, czyli że nie jest sprawna w 100%. Możesz próbować zmienić taktowanie wg opisu , ale nie wydaje mi się aby to pomogło. Postrasz trochę gościa i jeśli się uda zwracaj jak najszybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojek11 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 próbowąłem na ustawieniach 300/220 i to sam jeśli już ktoś reklamował sprzęt z allegro podesłał by mi szablonik na jojek11@o2.pl pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 mialem identyczny problem. takie paski w 2D i okazalo sie ze siadly pamieci :( i nc nie da sie zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...